top of page

​Märken

Detta är våra märken som vi levererar produkter ifrån över hela Skandinavien

Har du ett företag eller butik som är intresserad i några av våra märken?

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig  
 

b333dde103b577cace34c288bddad215.jpeg

     

CHPO är ett klock- och glasögonmärke grundat i Stockholm 2013, inspirerat av skate, musik och konst. Vi är Made for Everywhere, vilket innebär att vi erbjuder en snygg produkt av bra kvalitet, tillverkad under rättvisa förhållanden, till ett pris alla kan ha råd med. Dessutom är en klar majoritet av våra produkter producerade i återvunna material. Droppe för droppe bildas en flod.


Vi som varumärke tar starkt avstånd från rasism, homofobi och hat mot kvinnor. Som en del av Made for Everywhere gör vi varje säsong ett samarbete med en utvald välgörenhetsorganisation där 100% av vinsten går till deras projekt.


Om du hatar homosexuella, människor med en annan hudfärg eller kvinnor, gör oss då en tjänst och köp inte våra produkter.

Story

Vill du veta mer klicka HÄR
Vill du bli kontaktad av en säljare klicka HÄR
Zebbe-Salle-w.-20101DA-Stuntwood_1-1-scaled-e1699447293995-1500x848.jpg
Jumping Mountain Biker

Story

40 års branschveteranen Bryson Martin, ägare till Bryson Martin Racing tillsammans med Tom Rogers, John Pelino, Josh Baltaxe och Bryson Martin Jr lanserade DVO Developed Suspension under Taiwan Bike Week som pågick i Taichung Taiwan november 2012.
Bryson och hans team var länge anställda vid Marzocchi; de lämnade i maj 2012 pågrund av oenighet med Tennecos högsta ledning. Bryson Martin var grundaren av Marzocchi USA och var inspirationen till den framgångsrika Bomber-linjen såväl som många andra ikoniska modeller.

DVO står för "DeVelOped Suspension.
De producerade For Riders By Riders
#forridersbyriders

Vill du veta mer klicka HÄR
Vill du bli kontaktad av en säljare klicka HÄR
Färskt vatten

Story

Jussi Oksanen, en olympisk idrottare och professionell snowboardåkare från 18 år, han har sju X Games-medaljer och är allmänt känd som en av de bästa backcountry-snowboardåkarna genom tiderna.

Det var under inspelningen av en snowboardfilm i Alaska 2008 som Jussi, tillsammans med vännen och filmskaparen, Brad Kremer, insåg hur mycket spåret av engångsvattenflaskor av plast smutsade ner deras resor. Jussis sökande efter en återanvändbar flaska som mötte både hans krävande hydreringsbehov och som passade hans stil blev ett faktum. Han startade upp ett företag som skulle fylla det tomrummet och kort efter föddes Mizu.

Idag fortsätter Jussi att pressa alla Mizu-produkter till sina gränser i verkliga situationer tillsammans med Mizu. Hans passion för en plastfri miljö matchas endast av hans passion för att skapa hållbara produkter för likasinnade.

Kolla in Jussi in action HÄR.

Vill du veta mer klicka HÄR
Vill du bli kontaktad av en säljare klicka HÄR
Färskt vatten
50x70 1.jpeg
30x40 1.jpeg

Story

Woolf Merino är ett norskt märke baserat i Hemsedal. Varumärket etablerades 2022, men det är redan uppenbart att de fokuserar på högkvalitativ merinoull och har ett gediget fokus på hållbarhet. Genom att välja Woolf Merino kan du känna dig säker på att du investerar i högkvalitativa kläder som är producerade med miljön i åtanke.

Vill du veta mer klicka HÄR
Vill du bli kontaktad av en säljare klicka HÄR
bottom of page