top of page
Zebbe-Salle-CHPO.jpg

CHPO är ett klock- och glasögonmärke grundat i Stockholm 2013, inspirerat av skate, musik och konst. Vi är Made for Everywhere, vilket innebär att vi erbjuder en snygg produkt av bra kvalitet, tillverkad under rättvisa förhållanden, till ett pris alla kan ha råd med. Dessutom är en klar majoritet av våra produkter producerade i återvunna material. Droppe för droppe bildas en flod.


Vi som varumärke tar starkt avstånd från rasism, homofobi och hat mot kvinnor. Som en del av Made for Everywhere gör vi varje säsong ett samarbete med en utvald välgörenhetsorganisation där 100% av vinsten går till deras projekt.


Om du hatar homosexuella, människor med en annan hudfärg eller kvinnor, gör oss då en tjänst och köp inte våra produkter.

Vill du veta mera eller kontakta oss, klicka HÄR

Våra märken

Här är märkerna vi distribuerar över hela Skandinavien. Är du ägare till ett företag eller en butik och är intresserad av att erbjuda våra produkter?

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna!  

36-IMG_2443.jpg
Mizu logo.png

Jussi Oksanen, en olympisk idrottare och professionell snowboardåkare från 18 år, han har sju X Games-medaljer och är allmänt känd som en av de bästa backcountry-snowboardåkarna genom tiderna.

Det var under inspelningen av en snowboardfilm i Alaska 2008 som Jussi, tillsammans med vännen och filmskaparen, Brad Kremer, insåg hur mycket spåret av engångsvattenflaskor av plast smutsade ner deras resor. Jussis sökande efter en återanvändbar flaska som mötte både hans krävande hydreringsbehov och som passade hans stil blev ett faktum. Han startade upp ett företag som skulle fylla det tomrummet och kort efter föddes Mizu.

Idag fortsätter Jussi att pressa alla Mizu-produkter till sina gränser i verkliga situationer tillsammans med Mizu. Hans passion för en plastfri miljö matchas endast av hans passion för att skapa hållbara produkter för likasinnade.

Kolla in Jussi in action HÄR.

Vill du veta mera eller kontakta oss, klicka HÄR
78993232-imageData.jpg
Woolf Merino

Woolf Merino är ett norskt märke baserat i Hemsedal. Varumärket etablerades 2022, men det är redan uppenbart att de fokuserar på högkvalitativ merinoull och har ett gediget fokus på hållbarhet. Genom att välja Woolf Merino kan du känna dig säker på att du investerar i högkvalitativa kläder som är producerade med miljön i åtanke.

Vill du veta mera eller kontakta oss, klicka HÄR

40 års branschveteranen Bryson Martin, ägare till Bryson Martin Racing tillsammans med Tom Rogers, John Pelino, Josh Baltaxe och Bryson Martin Jr lanserade DVO Developed Suspension under Taiwan Bike Week som pågick i Taichung Taiwan november 2012.
Bryson och hans team var länge anställda vid Marzocchi; de lämnade i maj 2012 pågrund av oenighet med Tennecos högsta ledning. Bryson Martin var grundaren av Marzocchi USA och var inspirationen till den framgångsrika Bomber-linjen såväl som många andra ikoniska modeller.

DVO står för "DeVelOped Suspension.
De producerade For Riders By Riders
#forridersbyriders

Vill du veta mera eller kontakta oss, klicka HÄR
DVO ONYX 38
Motocross camp

Vårat eget event bolag mx-training.com

Här har vi själva grogrunden till det som idag är Hi5sport AS, att driva företag kan vara otroligt kul med också till tider krävande, därför är det för oss viktigt att ha flera ben att stå på (intäktskällor)

Vi har genom åren, från 2010 arrangerat tränings camp med focus på motocross, enduro, MTB och downhill cykling. Idag har vi cirka 250 deltagare på olika tränings camp.

 

Vi önskar att ha ett tillbud till motionister, nybörjare barn och ungdommar på två hjul

 

I 2023 startade vi även en ej vinstdrivande förening som heter TEAM mx-training

Med TEAM mx-training jobbar vi med att spetsa till träningen för de som kör tävlingar, focus på

högre tempo, olika underlag, starter och heat träning

Vill du veta mera eller kontakta oss, klicka HÄR
bottom of page